Gastouder Pinguïns

Betrouwbare Oppas voor Kinderen tussen 0-4

Over Sarina

VOG    Helpende Zorg & Welzijn   Nikta

Foto Sarina pretp 1

Mijn naam is Sarina – Doelahkasan ik ben enthousiast, beschaafd Nederlands sprekend, vrolijk, geduldig en heb oog in mijn werk als Gastouder. Ik ben moeder van twee kinderen: Dyanti en Kawieta. Het idee om met kinderen te blijven werken is gaan bloeien omdat ik zelf kinderen heb opgevoed. Stage periode op de basisschool en hierna bij een gastouderthuis zijn ervaringen die diep in mijn hart geworteld zijn om kinderen op te voeden, verzorgen begeleiden en ondersteunen naar zelfredzaamheid. Het werk is zo leuk omdat ik van kinderen hou en kinderen zijn dol op mij. Mijn creativiteit kan ik uitoefenen door leuke activiteiten met de kinderen uit te voeren. Het is ook prachtig om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen van iemand die nog niet kan lopen tot iemand die zijn/haar eigen willetje krijgt.

Gastouder Pinguins

About Gastouder Pinguïns  

Over Sarina als Gastouder: Sarina heeft alle door de staat vereiste papieren en opleidingen die nodig zijn om een veilig verblijf van uw kind(ren) te garanderen. Sarina heeft ook geleerd wat te doen bij kinderen in nood gevallen, zie hier Sarina's Officiële certificaten:

       

Verklaring OG

VOG verklaring 4 mei 2012

Zorg en Welzijn

diploma helpende zorg en welzijn

Beroepsonderwijs & Bedrijfsleven Leer Bedrijf

leerbedrijfErkend leerbedrijf Gastouder Pinguïns is erkend door Beroepsonderwijs & Bedrijfsleven. Hierdoor zijn de stagiaires van verzekerd dat de stageplaats daadwerkelijk bijdraagt aan hun opleiding en ontwikkeling. Als stagiaire krijg je wekelijks begeleidingsgesprek en er is ruimte voor het maken van je schoolopdrachten . Er is regelmatig plaats voor stagiaires die de opleiding Helpende Zorg en Welzijn op niveau 1 en 2 volgen. Heb je interesse voor een stageplaats bij Gastouder Pinguïns? Bel voor meer informatie of stuur een brief en voorzien van jou curriculum vitae naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NTI Pedagogisch en Kinderopvang Diploma

pedagogisch diplomaKwalificaties Pedagogisch Medewerker Kinderopvang